Een kleinschalige praktijk

waar we elkaar bij naam kennen

Dat maakt BuurtFysio al jaren

tot een succes.


Algemene fysiotherapie 

Het lichaam is een prachtige samenwerking van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. En iedereen weet ook dat bewegen gezond is voor lichaam en geest. Vaak bewegen we zonder er bij na te denken. Ieder op zijn eigen niveau. Totdat er iets mis gaat. Dit kan leiden tot problemen in het dagelijkse leven, uw werk, of bij het sporten. Uiteraard wilt u dan zo snel mogelijk weer herstellen en de draad oppakken.

De fysiotherapeut kan u begeleiden en adviseren bij acute of langdurige lichamelijke klachten. Maar in sommige gevallen zijn klachten chronisch geworden, zoals reuma of artrose. Ook dan kan de fysiotherapeut u begeleiden bij het zo goed mogelijk uitvoeren van de dagelijkse handelingen. De fysiotherapeut kan uw voorzien van adviezen, trainingen of huisoefeningen om u sneller te laten herstellen.

Wanneer u een afspraak maakt bij BuurtFysio kunt u dat rechtstreeks doen (DTF- directe toegankelijkheid fysiotherapie). Allereerst wordt er een intake afgenomen waarin we alles over uw klacht vragen en gaan we daarna onderzoeken wat de klacht veroorzaakt om vervolgens uw behandelplan te kunnen opstellen.