Wij staan klaar om jou te helpen

herstellen na de bevalling.Keizersnede

Een keizersnede, een pittige buikoperatie. Het advies is om 6/8 weken rust te houden en rustig aan te doen. Probeer niet te tillen, te sporten of auto te rijden.
Als je een check-up bij de arts/verloskundige hebt gehad mag je bij ons beginnen met het Core Restore programma als je daarna verder wilt opbouwen met
sporten dan kan je zonder probleem door in de groepstraining MamaFit.

Dit betekend niet dat je gelijk weer kunt gaan trainen voor je marathon, ook al voelt dat misschien wel zo. Ik ga samen met jou kijken welke oefeningen je lichaam nodig heeft om weer op te bouwen naar wat jij wil. Maar dit heeft tijd nodig, gun jezelf deze tijd.

Om de training helemaal op jouw wensen in te vullen wil ik je adviseren om een 1 op 1 afspraak te maken voor een postpartumcheck. Bij sommige mensen doet het litteken nog pijn, of is deze stram, soms trekt het litteken.
Op dit soort momenten kan je bij ons terecht voor een keizersnede litteken behandeling.  Meer informatie vindt u hieronder.
Maar je kunt ook last hebben van een diastase, moeite met ademhalen of heb je misschien rug- of bekkenpijn?
Dit alles gaan we samen onderzoeken en waar nodig optimaliseren en/of behandelen.

Maar bovenal, ga bewegen als jij er aan toe bent!De keizersnede massage

Het is heel normaal dat de aandacht de eerste maanden uitgaat naar je baby. Maar vergeet jezelf niet lieve mama!
Je lichaam heeft een topprestatie geleverd na een keizersnede. Het is daarom erg belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen en vooral je litteken aandacht te geven.
Bij ons kan je terecht voor een keizersnede litteken behandeling . Gun jezelf ook een goed herstel van je litteken.

  • Is jouw litteken gevoelig
  • Of juist gevoelloos
  • Trekkerig of hangt er een flapje huid overheen?
  • Of doet je litteken pijn?

Boek HIER je afspraak voor een keizersnede / litteken massage. Heb je vragen of wil je liever eerste even contact? Bel met ons of stuur een email.